Gyerekek mellett egyetem (levelező)?

Figyelt kérdés

Szeptemberben kezdődne a szak amire jelentkeztem. Levelező képzés.

Van két kisfiam. A nagyobb 2,5 lesz akkor, a kisebb 1 éves.

Megnéztem az eddigi órarendeket és láttam, hogy pénteken egésznap vannak órák. 8-20ig kb.

Akik jártak hasonló cipőben, a pénteki napot hogyan tudták megoldani?

2021. márc. 4. 18:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hidd el, kicsik mellett, amíg otthon vagy, sétagalopp. Munka mellett szabadságokból kigazdálkodni, főként még ha gyakorlat is van, na az az izzasztó feladat.

Hajrá!

Tanulni mindig jó, sosem késő ;)

2021. márc. 9. 08:36
 12/16 anonim ***** válasza:

Levelezőn az óralátogatás nem kötelező. Online sem, kontakt módon sem. Mondjuk online még egyszerű "csak jelen lenni", mert belépsz, aztán mikrofon, kamera kikapcs és közben végzed a dolgod.

Nálunk többen vannak kicsi gyerekkel, az én 10évesem is oda-odafut, hogy szeretne valamit, vagy csak puszit, vagy csak integet a többieknek. Ahol a tanár kér kamerát, ott is totál megértik az ölbebabáknál, hogy most 20 percre kikapcs van, mert éhes a pici :P

2021. márc. 9. 08:39
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Akkor nem dől össze a világ, ha pl. pénteken nem tudok teljesen végig odafókuszálni, de be-be kapcsolódom. :)

Akkor belevágok, ha felvesznek.

2021. márc. 9. 10:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Dehogy dől össze! Viszont a tapasztalat az, hogy bár nem kötelező a konzultáció, jó néven veszik az oktatók (legalábbis nálunk), ha jelzed előre, hogy nem fogsz tudni részt venni.

Sőt, olyan is volt már, hogy 3-kor beleszóltam az órába, hogy bocs, de lelécelnék a gyerekért a suliba, ha hazaértünk visszakapcsolódom...

Múlt héten meg olyan dög unalmas volt, hogy közben felporszívóztam.

2021. márc. 9. 11:27
 15/16 anonim ***** válasza:
40%
Milyen szakról van szó? Kezd érdekelni, hogy mit lehet minden fajta kontakt nélkül elvégezni, hátha leteszek egy 4. diplomát is, ha ilyen egyszerű :)
2021. márc. 9. 12:04
 16/16 anonim ***** válasza:

Ki mondta, hogy mindenfajta kontakt nélkül? Konzultációkon nem kötelező a részvétel. De gyakorlatokon igen. És vizsga is abból van, ami konzultáción (részben) elhangzik.

A levelezőn a konzik amúgy is csak nagyjából adják meg az irányvonalat, a tanulás jellemzően önálló szakirodalmi feldolgozással, majd kutatómunkával kezdődik.

2021. márc. 9. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!