Gyerekek mellett egyetem (levelező)?
Szeptemberben kezdődne a szak amire jelentkeztem. Levelező képzés.
Van két kisfiam. A nagyobb 2,5 lesz akkor, a kisebb 1 éves.
Megnéztem az eddigi órarendeket és láttam, hogy pénteken egésznap vannak órák. 8-20ig kb.
Akik jártak hasonló cipőben, a pénteki napot hogyan tudták megoldani?
Hidd el, kicsik mellett, amíg otthon vagy, sétagalopp. Munka mellett szabadságokból kigazdálkodni, főként még ha gyakorlat is van, na az az izzasztó feladat.
Hajrá!
Tanulni mindig jó, sosem késő ;)
Levelezőn az óralátogatás nem kötelező. Online sem, kontakt módon sem. Mondjuk online még egyszerű "csak jelen lenni", mert belépsz, aztán mikrofon, kamera kikapcs és közben végzed a dolgod.
Nálunk többen vannak kicsi gyerekkel, az én 10évesem is oda-odafut, hogy szeretne valamit, vagy csak puszit, vagy csak integet a többieknek. Ahol a tanár kér kamerát, ott is totál megértik az ölbebabáknál, hogy most 20 percre kikapcs van, mert éhes a pici :P
Köszönöm mindenkinek! Akkor nem dől össze a világ, ha pl. pénteken nem tudok teljesen végig odafókuszálni, de be-be kapcsolódom. :)
Akkor belevágok, ha felvesznek.
Dehogy dől össze! Viszont a tapasztalat az, hogy bár nem kötelező a konzultáció, jó néven veszik az oktatók (legalábbis nálunk), ha jelzed előre, hogy nem fogsz tudni részt venni.
Sőt, olyan is volt már, hogy 3-kor beleszóltam az órába, hogy bocs, de lelécelnék a gyerekért a suliba, ha hazaértünk visszakapcsolódom...
Múlt héten meg olyan dög unalmas volt, hogy közben felporszívóztam.
Ki mondta, hogy mindenfajta kontakt nélkül? Konzultációkon nem kötelező a részvétel. De gyakorlatokon igen. És vizsga is abból van, ami konzultáción (részben) elhangzik.
A levelezőn a konzik amúgy is csak nagyjából adják meg az irányvonalat, a tanulás jellemzően önálló szakirodalmi feldolgozással, majd kutatómunkával kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!