Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy nevezzük azt amikor...

V. Niki kérdése:

Hogy nevezzük azt amikor valaki 2 szakon tanul egyszerre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem a dualis kepzésről beszélünk (gyakorlat +elmélet egyszerre),hanem amikor valaki egyszerre 2 szakot végez el. Nem is a tanári specializáció,hanem pl.biológus és pszichológus szeretne lenni.

Hogy lehet a második szakra jelentkezni,ha már tanulok 1 adott szakon és azt szeretném megtartani,mellé venném fel másikat?

A válaszokat előre is köszi!

2021. márc. 2. 13:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

1es, akkor itt a bolond. :D

Gazdasági mesterképzést végzek plusz jelentkeztem mellette a régi gyerekkori álom szakomra ami a tanítói. Egyiket sem szeretném otthagyni csak ha nagyon muszáj, mert mindkettőt nagyon szeretem. Egyiket az eszem, másikat a szívem hajtja.

Választani nem is igazán tudnék. Mindkét szakban el tudom magam képzelni, a különbség pedig az anyagiak terén lenne.

2021. márc. 3. 09:55
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

#11-es nem komolyan gondoltam, nem bántásnak szántam. El sem tudom hinni, hogy van valakinek ehhez energiája/ideje, hogy mindkettő képzésést teljes erőbedobással csinálja és nem fárad bele. Elképesztő!😀

Nagyon örülök, hogy vannak ilyen képességű emberek, sajnos én nem tartozom közéjük, én az egy szakomat is alig bírom csinálni. 😥

Viszont Neked is és a kérdezőnek is sok sikert és kitartást kívánok hozzá!😊

2021. márc. 3. 10:11
 13/18 anonim ***** válasza:
75%

12es köszönöm szépen! Neked is sok sikert kívánok és kitartást! Hamar eltelik az az idő és jó lesz visszagondolni, hogy megcsináltad! :)

Ne gondold, hogy mindig minden olyan gördülékenyen megy. Nekem is beugrik sokszor, hogy mi bolond vagyok hogy ezt így csinálom...:D De tényleg nem tudok és nem is akarok választani. Max.halasztani fogom az alapképzést ha végképp nem bírom. Lehetőségem most van jobban rá hogy tanuljak mert később még nehezebb lesz. (Mennek nemsokára a gyerekeim iskolába.) Meg sajnos későn is vágtam bele az álmom megvalósításába épp ezért sem akarom már hanyagolni tovább.

2021. márc. 3. 10:26
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nagy segítség volt.😊
2021. márc. 4. 19:06
 15/18 anonim ***** válasza:
25%
Két hasztalan szakot végzőnek nevezzük. Komoly, rendes szak mellett esélyed nincs egy másikat elvégezni. Pocok pöckölő szakokat lehet, hogy lehet párhuzamosan.
2021. márc. 5. 13:41
 16/18 anonim ***** válasza:
79%
15, mondja az aki olyan messze van az egyetem világától mint Makó Jeruzsálemtől.
2021. márc. 5. 20:23
 17/18 anonim ***** válasza:

16, nem talált.

Próbáljon valaki a BME villamosmérnöki mellett lélegezni, nemhogy másik szakot. ;)

2021. márc. 6. 13:05
 18/18 anonim ***** válasza:
16# beszélni fekve is lehet! :D
2021. márc. 6. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!