Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen úton kéne elindulnom?

Buksi1995 kérdése:

Milyen úton kéne elindulnom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon érdekel a divat, és a szépségipar világa. Ebben a két dologban tudom elképzelni a jövőmet de pontosan nem tudom hogy ezen belül mi szeretnék lenni. Tudtok mondani munkákat ezeken belül? Esetleg tudtok ajánlani valami könyvet amiből sokat tanulhatok ezekről az iparokról, és működésükről?

2021. febr. 27. 20:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem vagyok benne ebben a témában, de vannak ilyen egyetemi képzések nem is egy helyen. Azt nehezen tudom elképzelni hogy ilyen téren csak úgy bármiféle papír nélkül el tudj helyezkedni ha nincs ismerősöd, szóval maximum keress rá egy ilyen egyetemi csoportra facebook-on és kérdezz meg pár embert hogy mit gondol az oktatásról és hogy így már hogy ott van, mit gondol a szakmáról, milyen tanácsai lennének. Ami még baromi fontos ha divatról beszélünk az a nyelv, az angolt nyílván mondanom sem kell, de feltételezem hogy a franciát is igen jól kell beszélni ahhoz, hogy komolyabb karriert befuss.
2021. febr. 27. 23:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Esetleg divattervező, modell. Gazdasági szak is jó, ha érdekel az ipar. Könyvet sajnos nem tudok ajánlani.🙁
2021. febr. 28. 09:55
 3/3 anonim válasza:
Stylist, stílustanácsadó, ruhatervező, ilyesmi.
2021. márc. 1. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!