Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy készültek érettségire?

Hogy készültek érettségire?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Idén fogok érettségizni és kíváncsi lennék ti milyen sajátos módszerrel készültek fel. Tudnátok e esetleg tippeket adni.

(Negatív hozzászólásokat nem kérek köszönöm a megértést)

2021. febr. 15. 18:45
 1/3 A kérdező kommentje:
*Feladat megoldáson kívül milyen sajátos módszerrel készültetek fel
2021. febr. 15. 18:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Töriből sose voltam jó, és tz után 2 nappal már mindent elfelejtettem, ezért éreztem, hogy nem lesz ez így jó. Szóval vettem egy érettségi összefoglaló könyvet, és megtanultam az egészet az atlasz mellett. Vagyis így belém égett a területek formája, hogy hol vannak az évszámok, és azokhoz mi tartozik, mert ugye az atlasz használható az érettségin, szóval legális puska. Valahogy úgy tanultam, hogy piros évszám, p, akkor pun háború.
2021. febr. 15. 20:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

En igazából nem nagyon készültem mindenre, teteleket kidolgoztam, felolvastam őket, majd visszamondtam magamnak hangosan.

Matek írásbelire pedig a négyjegyűt nyitogattam, tudjam mi hol van, és az órán megoldott feladatokat megoldottam, csak más számokkal helyettesítettem a feladatokat.

Irodalomban pedig verseket olvastam a könyvből, és alakzatokat kerestem,próbáltam rövidebb versekről pár sort elmondani magamnak.

Helyesírási részre pedig szabályzatokat olvasd át.

Törire Zanza videókat néztem meg többször egymás után, kijegyzeteltem a fontosabb részeket, és a nagyobb témaköröket olvastam át jobban.

Térképet nem használtam,max 1x de hasznos lehet azt is nyitogatni, mi hol van.

Szakmai tárgyaimra pedig a matek és irodalom módszereit használtam.

Illetve nyomtattan feladatlapokat és meg kellett oldanom minél hamarabb.

Telefonra van valami app matekra és törire, érettségi feladatokkal, azokat oldottak meg.

2021. febr. 15. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!