Ha csak az onallosag es a szabadsag miatt szeretnek videkre jarni egyetemre azt megbanhatom?
Úgy csinálsz mintha a "vidéken" még az őskor lenne....
Mégis mit tudnál megbánni? Hogy el kezdesz élni a kis buborékodon kívül?
Ilyen mentalitással kímélj meg bennünket “vidékieket” magadtól :)
Nem is értem, hogy mit lehetne megbánni? Hogy kevesebb hajléktalannal találkozol? Hogy ritkábban akarnak megkéselni a tömegközlekedésen?
Most komolyan... jártál már Budapesten kívül? Pláne Szegeden vagy Pécsett..
1-2, tökéletesen bemutattátok a vidéki suttyó stílust... és nem azért, mert pesti lennék, mert nem vagyok. A kérdező „vidék” alatt nem a nyomort értette, hanem hogy távol mindentől, mindenkitől kell az egyetemi évek alatt élnie, és ezzel kapcsolatban volt kíváncsi mások tapasztalataira.
Kérdező; vesztenivalód nincs, próbáld meg nyugodtan! Ha nagyon nehéz lesz, és nem bírod, még mindig hazaköltözhetsz. Nincs abban semmi szégyellnivaló, hogyha mégsem sikerülne, nem mindenkinek sikerül elszakadnia a megszokottól.
A családod miatt pedig részvétem. Az ilyen emberek nem is értem, hogy minek csinálnak gyereket...
Szia! Vidéken tanuló budapesti vagyok. A döntéseket soha, egy pillanatra sem bántam meg. Igaz, most rossz, hogy a távoktatás alatt nem nagyon tudok találkozni az egyetemi ismerőseimmel. Én is "önállósodni" mentem főleg. Vonzott, hogy minden új. Persze ez az önállósdi még nem sikerült, 2,5 hónap után hazaküldtek és azóta távoktatás van. De az a rövid idő nagyon szuper volt.
Nyugodtan írj rám, ha maradt kérdésed ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!