Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 3. szakma iskolarendszerben...

3. szakma iskolarendszerben lehetséges?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy 2 nappalin elvégzett képzés után a 3. képzésre van-e lehetőség esti tagozaton iskolarendszerben (mivel maga a szakma az új ún. képzési jegyzék miatt a felnőttoktatásból átkerült az iskolarendszerű képzésekhez).

Mivel 3. szakma lenne, ezért nem várom, hogy ingyenes legyen, már maga a lehetőség egy pozitívum lenne, csak azt nem tudom, hogy iskolarendszerben van-e mód (fizetős formában) 2 szakma után még tanulni valamit.

Láttam már olyan jelentkezési lapot, ahol kérdésként fel van tüntetve, hogy milyen szakmákkal rendelkezik a jelentkező, így én reménykedem benne, hogy meg van az esély a dologra (persze adódik a kérdés, hogy 2 ÉRETTSÉGI UTÁN szerzett papír után is tanulhatok iskolarendszerben, vagy esetleg azokra vonatkozik, akik legalább az egyik szakmát még érettségi előtt csinálták).

Elnézést a körülményes leírásért, csak igyekszem több forrásból tájékozódni.😃

2021. febr. 10. 21:27
 1/1 anonim válasza:
Van! De fizetos.
2021. febr. 10. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!