Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Sos ha a második félévet...

Sos ha a második félévet aktívra állítottam meddig tudok kiiratkozni úgy hogy ne kelljen fizetni? Vagy így ha kell mennyit?

Figyelt kérdés
2021. febr. 9. 00:33
 1/5 anonim ***** válasza:
52%

Február 8-tól adható be nálunk az elektronikus kérelem melynek díja 1500 Ft. Március 8-ig adható be.

Nem kaptál róla tájékoztatást?

2021. febr. 9. 01:18
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Juj bocsi, ez a passzív félév. Azt hittem csak passziváltatni akarsz.
2021. febr. 9. 01:20
 3/5 anonim ***** válasza:
39%
Tanulmányi Osztályt reggel feltétlenül hívd fel. Ott megmondják.
2021. febr. 9. 01:20
 4/5 anonim ***** válasza:
59%
Egyetem függő. Van ahol már így is fizetni kell, a féléves önköltség 20 %-at, van ahol 50 %-ot
2021. febr. 9. 07:51
 5/5 anonim ***** válasza:

"2020. január 1-jétől életbe lépő szabályozás szerint ha osztott képzésen (alapképzés, mesterképzés, felsőoktatási szakképzés) egy, osztatlan képzésen (általános orvos, jogász stb.) két aktív, állami ösztöndíjas félév után hagyja valaki félbe a tanulmányait, egy forintot sem kell visszafizetnie, és állami ösztöndíjas kötelezettségei megszűnnek.

Akkor viszont, ha valaki osztott képzésen több mint egy, osztatlan képzésen több mint két aktív állami ösztöndíjas félévet használt fel, és a képzésen nem szerzett abszolutóriumot, hazai munkaviszony-fenntartási kötelezettsége lesz. Mégpedig felhasznált félévenként 150 napot kell dolgoznia – számolt be az eduline.hu."

1,2,3 vagyok.

2021. febr. 9. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!