Felnőtt érettségi? Hogyan?
Figyelt kérdés
Egyszerűen akárhogy keresem az interneten sehogy nem találok pontos infókat hogy a lakhelyemen, lakhelyem közelében van e, és ha igen, hogyan kell rá jelentkezni.
Nincs esetleg valami központ akik ezzel foglalkoznak és fel lehet őket hívni vagy ilyesmi?
2021. febr. 8. 15:54
1/6 anonim válasza:
Hol laksz? Hátha tudok segíteni?
2/6 A kérdező kommentje:
Az jó lenne köszönöm:)
Kaposvári vagyok
2021. febr. 8. 16:53
3/6 anonim válasza:
Tyű tényleg nem sok mindent találni de ezt találtam:
4/6 A kérdező kommentje:
Konkrétan már ez is sokkal több, mint amit én találtam, köszönöm a fáradozását:)
2021. febr. 8. 17:07
5/6 anonim válasza:
Örülöl ha segíthettem.
Majd esetleg írd meg, hogy mit mondtak.
6/6 anonim válasza:
A Kaposvári Szakképzési Centrumnál is kérdezz rá. Bár a honlapjukon nincs feltüntetve ilyen lehetőség, ettől függetlenül simán indíthatnak valamelyik intézményükben esti érettségis képzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!