Szakma szerzés gimnázium után?
Köszönöm a válaszokat!
Az sem probléma, ha 1-2 évet nappalisként be kell járkálnom suliba, hál'isten olyan szüleim/családom van, akik maximálisan támogatnak a tanulásban, szóval nem "raknak ki" középiskola után otthonról, mint pár haveromat a szüleik. Az is lehet, hogy a fél milliós tandíjat is kifizetnék, de azt már nem hagynám, így is elég nagy segítség, hogy itthon lakhatok így 19 éves fejjel.
Igen, jó helyen egész jól meg lehet élni a szakmából, viszont engem elsősorban nem ez motivál, egyszerűen meg akarom érteni az egész gépezet működését, illetve el akarom érni, hogy a szerelgetések nagy részét már magam el tudjam végezni. Az, hogy ebből még jó pénzt is lehet keresni, már csak hab a tortán. :)
Érettségire épülő nappalis szakképzés - szerintem ez kell neked.
Nem tudom hogy van ide a jelentkezés, de nézz utána minél előbb, mert a sima középiskolai határideje kb egy hét múlva van, ne vesszen el emiatt egy éved.
Www.nive.hu itt tudod megnézni az iskolákat, ahol tanulhatsz (ingyenesen egyébként).
25 éves korig nappalira is be lehet iratkozni, vagy esti képzés is szokott lenni. Ezek a sulik szeptemberben indítják a képzést. Beiratkozás augusztusban szokott lenni, felvételi nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!