Szerintetek milyen témák lesznek idén nagy valószínűséggel az emelt biológia/kémia érettségiben?
Figyelt kérdés
A tanáraitoknak van esetleg valami megérzése az előző évek feladatsorai alapján? Hogy mi az, amire biztosan lehet majd számítani?2021. febr. 6. 01:47
1/5 anonim válasza:
A bioszban szerintem biztosan lesz egy genetikás feladat és ökológiás grafikonos feladat, az előző éveket visszanézve, nagyrészt mindben volt. Valamint szeretnek rákérdezni a kísérletekre és a biológiai oxidációra.
3/5 anonim válasza:
Ezt senki nem tudja mi lesz... Én is csak az előző évi feladatsorok alapján tippeltem a bioszt.
4/5 anonim válasza:
Kémiában általában van elektrokémia meg pH-s feladat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!