Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha ez van írva az érettségi...

Ha ez van írva az érettségi követelményhez, akkor ez mit jelent? Miért kell kettőt választani és mihez?

Figyelt kérdés

Érettségi követelmények

Az alábbi érettségi vizsgák közül kettőt kell választani:...

2021. febr. 4. 16:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

mondok egy példát: kereskedelem és marketingre jelentkezel

teszel egy 25%-os emelt tesit

írsz egy 95%-os közép matek és egy 95%-os közép angol érettségit

csinálsz egy középfokú nyelvvizsgát

így van 408 pontod, gyakorlatilag fel vagy véve az ország bármelyik keresedelem és marketing képzésére a Corvinust leszámítva

ha nem hiszel nekem próbáld ki a Felvi pontszámító kalkulátorát!!!!!

2021. febr. 8. 11:33
 12/17 anonim ***** válasza:
45%
kedves 8.-as! olvasd el a felvételi tájékoztatót, aztán ugass! úgy tűnik, így a jelentkezés végső határideje előtt egy héttel még fingod sincs az alapvető pontszámítási szabályokról
2021. febr. 8. 11:38
 13/17 anonim ***** válasza:

8 vagyok.

Nem értem miért állítok nekem, mikor egy szót sem mondtam a pontszámításról. Annyit mondtam csak, hogy az adott szakon amilyen tárgyakat elfogadnak egyik legyen emelt, mert KÖTELEZŐ már mindehova 1 emelt. Azt, hogy a jelentkezőnek a pontjait hogyan számolják, azt ők tudják és úgyis úgy kalkulálják, hogy a lehető legelőnyösebb legyen. Ennyi :)

2021. febr. 8. 11:58
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
eleve a pontszámításról beszéltünk, szóval te vagy a majomember, aki szóba hozta a felvételi követleményeket, jó hogy nem azt mondod, hogy muszáj elvégezni a nyolcáltalánost, ahhoz hogy felsőoktatásba kerülj, kábé ugyanennyire illik a kontextusba, látom lepontozni azt nagyon tudsz bazdmeg
2021. febr. 8. 12:02
 15/17 anonim ***** válasza:

összefoglalva a szituációt:

4-es azt írta, hogyha duplázol az egyiknek emeltnek kell lennie

5-ös okosan kijavíotta, hogy baromria nincs igaza kettesnek, mert két közepet is lehet duplázni

8-as belepofázik, úgy hogy fingja sincs miről van szó, keveri a szezont a fazonnal

2021. febr. 8. 12:05
 16/17 anonim ***** válasza:
8-as miért pontoztad le a 11-es választ? igaza van... fáj az igazság?
2021. febr. 8. 12:06
 17/17 anonim ***** válasza:
aki a 11-es választ lepontozta, el tudja mondani, miért pontozta le? aki nem hiszi el, próbálja ki
2021. febr. 8. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!