Érettségire jeletkezés tanulói jogviszony nélkül?
2020-ban leérettségiztem. Mindenem megvan, befejeztem a tanulányaim. Egy éve dolgozok és itt az ideje, hogy letegyek egy emelt érettségit biológiából. Ebből a tárgyból nem érettségiztem. A jelentkezés során megakadtam. Ebben kérnék segítséget.
Kormányhivatalban akarok jelentkezni. E-papír küldésére lehetőség van, de akkor nem tudok aláírni,amitől érvénytelen lesz.. Erre van-e megoldás?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ha erre: "Érettségi vizsgajelentkezés menete érettségi bizonyítvánnyal rendelkező, tanulói jogviszonyban nem álló vizsgázók esetében" rákeresel Googleban akkor az első találat egy PDF file lesz, amiben minden részletesen le van írva a jelentkezésről és a költségekről is.
Az E-papíros jelentkezéssel kapcsolatban pedig elég sok információ van a neten, de ha valamiben nem vagy biztos akkor szerintem az a legjobb ha felhívod a hozzád tartozó kormányhivatalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!