Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Közgazdasági alapszak mellé...

Közgazdasági alapszak mellé (után) jog? Milyen karrierlehetőséget ad?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy angol nyelvű közgazdasági BSc-m, most végeztem januárban. Egy multinál dolgozok számvitelen, a fizum nagyon jó, a karrierkilátások is, de szakmailag ez nekem kevés.

Mindenképpen tervezek továbbtanulni, de bizonytalan vagyok, mivel tudom magamról, hogy nem vagyok jó a reáltárgyakból. Hiába érdekel, egy pénzügy vagy mondjuk biztosítási matematika lehet nem lenne a legjobb a számomra. Nagyon szeretem a számokat, érdekelnek, keményen tanulom, de egyszerűen látom a határaimat, ami más tárgyaknál nem olyan szembetűnő, a módszertannál viszont égbekiáltó.

Eszembe jutott, hogy elkezdeném a jogot, mivel a közgazdász-jogász talán jó párosítás lehet. Mindkét szülőm jogot végzett, viccesedve mondhatjuk, hogy a véremben van.

Egy dolgot nem tudok, mivel nincs előttem példa erre, hogy milyen pozíciókat tölthetek be egy ilyen párosítással? Az angol mellett kínaiul is fölsőfokon beszélek, ha számít valamit.

2021. jan. 31. 12:11
 1/2 anonim ***** válasza:
63%
Mivel a szüleid mindketten jogászok és így a jogot és téged is jobban ismernek sokkal használhatóbb választ tudnak neked adni, mint bárki.
2021. jan. 31. 12:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos nem.
2021. jan. 31. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!