Pécsett hogy működik a levelezős szak, szabad bölcsészetnél?
Figyelt kérdés
Lehet ugyanazon az egyetemen egy másik nappalis szakkal párhuzamosan csinálni? Az órák ilyenkor hogy vannak? Hogy tudsz minden órán részt venni?2010. aug. 16. 00:15
1/2 anonim válasza:
A levelezőt simán tudod egy nappalis szakkal párhuzamosan csinálni. A levelezős órák ha jól tudom, általában pénteken és/vagy hétvégén vannak, a BTK-n meg pénteken a legritkább esetben van bármilyen óra (bár tavaly nekem volt egy). Szóval szerintem azzal nincs gond, hogy minden órán részt vegyél. Pláne, hogy a levelezőn nem is minden héten vannak órák.
Majd maximum a vizsgákkal lehet egy kis gond, vagyis az időpontokkal, de azt is el lehet igazgatni ügyesen.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszönöm a válaszodat!:) Te milyen szakokon tanulsz?
2010. aug. 16. 00:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!