Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pécsett hogy működik a levelez...

Pécsett hogy működik a levelezős szak, szabad bölcsészetnél?

Figyelt kérdés
Lehet ugyanazon az egyetemen egy másik nappalis szakkal párhuzamosan csinálni? Az órák ilyenkor hogy vannak? Hogy tudsz minden órán részt venni?
2010. aug. 16. 00:15
 1/2 anonim ***** válasza:

A levelezőt simán tudod egy nappalis szakkal párhuzamosan csinálni. A levelezős órák ha jól tudom, általában pénteken és/vagy hétvégén vannak, a BTK-n meg pénteken a legritkább esetben van bármilyen óra (bár tavaly nekem volt egy). Szóval szerintem azzal nincs gond, hogy minden órán részt vegyél. Pláne, hogy a levelezőn nem is minden héten vannak órák.

Majd maximum a vizsgákkal lehet egy kis gond, vagyis az időpontokkal, de azt is el lehet igazgatni ügyesen.

2010. aug. 16. 00:31
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm a válaszodat!:) Te milyen szakokon tanulsz?

2010. aug. 16. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!