Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tudnátok segíteni? Az őszi...

Tudnátok segíteni? Az őszi érettségi kiknek szól?

Figyelt kérdés

12.-es vagyok de nem szeretnék májusban érettségizni,inkább ősszel szeretnék.Jóbban is sikerülne és több időm is lenne rá.

Mit csináljak? Bukjak meg, vagy ha meg van a 12.es bizonyítványom akkor én döntöm el mikor szeretnék menni az érettségire?

Ha megbukok akkor már csak költségtérítésesen lesz lehetőségem újból vizsgázni? Nem örülnék egy teljesen új tanévnek de nem tudok májusra felkészülni.

2021. jan. 29. 17:20
 1/4 A kérdező kommentje:
Vagy olyanra van lehetőségem,hogy egyik részét most csinálom meg a másik részét meg ősszel?
2021. jan. 29. 17:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Olyan van, hogy néhány tárgyat most csinálsz meg, a maradékot ősszel.
2021. jan. 29. 17:46
 3/4 A kérdező kommentje:

Akkor mondjuk ez így lehetséges lenne: májusban angol magyar töri

ősszel infó matek?

Ebben az esetben vizsgadíj is lesz?

2021. jan. 29. 18:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy vagy több tárgyat is letehetsz ősszel, egyáltalán nem kötelező tavasszal menni.

Ha ősszel jelentkezel, akkor tanulói jogviszonyon kívül mindenért fizetni fogsz.

Ha tavasszal jelentkezel, és nem mész el azokra a tárgyakra, amiből ősszel mennél, akkor megbuksz, és mivel így tanulói jogviszonyban kezdted ela vizsgát, ősszel még ingyen jelentkezhetsz újra a megkezdett vizsga javítására. Csúnya módszer, amit nem szoktam javasolni, de a mostani helyzetben megértem, ha valaki nem tud felkészülni tavaszra. Viszont még egyszer nem javítózhatsz ingyen, tehát ha tényleg megbuksz valamiből, az már fizetős lesz.

Természetesen jelezd a tanáraidnak, hogy ne idegeskedjenek miattad feleslegesen.

2021. jan. 30. 07:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!