Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egyetemről kiiratkozás, még a...

Egyetemről kiiratkozás, még a félév előtt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az SZTE-re járok, már utána utána olvastam hogy kijelentkezni úgy lehet hogy a kérvényt ki kell tölteni a neptunban, viszont én amikor rámegyek a kérvények gombra ezt írja: "Az adott szolgáltatás nem elérhető az intézményben"

ilyenkor mi a teendő? Már írtam a TO osztályvezetőjének, de ki tudja mikor válaszol.

Előre is köszi

2021. jan. 27. 18:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia!:) Én már intéztem kiiratkozást SZTE-ről, írnod kell majd egy levelet a dékánnak, kézzel aláírva, aki elfogadja a kérésed és megszünteti a hallgatói jogviszonyod. Ezt bármikor meg lehet csinálni, nem csak a félévek határán.
2021. jan. 27. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!