Az egészségügyi szervező vagy a népegészségügyi ellenőr szak éri meg jobban?
Jelenleg ápolónak tanulok, májusban végzek.
Mindenképp az eü-ben szeretnék dolgozni, tanulni, de nem ilyen szinten szeretnék az emberekkel foglalkozni, mint most.
A népeü ellenőr és az eü szervező között vacillálok.
Szerintetek a későbbiekben melyik éri meg jobban? Milyen munkaköröket tölthetek majd be ezekkel?
Olyanok válaszát is várom, akik esetleg már ezen szakmák egyikében dolgoznak.
Az analitikus nagyon tetszik, csak sajnos az a baj, hogy se kémiából, se fizikából nem vagyok jó és nem bírom a boncolást sem..:/
Van egy ismerősünk, mifelénk ő volt(?) vagy még ő a tisztifőorvos, és ő mondta, ha elvégzem a NELL-t, akkor segít elhelyezkedni.
Szeretnék a kórházban dolgozni, de nem mint ápoló, szóval halvány fogalmam sincs, hogy melyik lenne a legjobb választás..
Ez a baj, hogy engem pont a debreceni érdekelne, meg az van hozzam a legközelebb igazából.
Képalkotóról azt hallottam, hogy ott a matek és az anatómia is nehéz, meg ugye a bonctermi gyakorlatról mondtak rosszakat.
Nyíregyházán végeztem el az egészségügyi szervező szakot, a végzettségem egészségügyi ügyvitel- és turizmusszervező.
Az egészségügyi szervező szakot nagyon ajánlom. Egyetemi végzettséget szerezhetsz, ráadásul egyszerre két szakirányt is felvehetsz (ügyvitelszervező és turizmusszervező szakirány). Ezzel a végzettséggel el lehet helyezhedni hotelben, gyógyfürdőben, NEAK-nál, egészségügyi ellátás bármelyik részén, bank szektorban, de mivel tanulunk gazdaság és menedzsmentet, pénzügyet és vállalati pénzügyeket, valamint nonprofit szervezetek menedzsmentjét, pénzügyi munkakörben is elhelyezkedhetünk.
12-en végeztünk egyszerre a szakon, egy hónapon belül mindannyian munkába tudtunk állni különböző területeken. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!