Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Romániából ment valaki a...

Romániából ment valaki a debreceni jogi karra?

Figyelt kérdés

Ha Romaniaban erettsegizek történelemből attól még Magyarországon is kellene? Kb. milyennek kellene lennie az érettségi eredményemnek hogy felvegyenek?

Ha romanbol es magyarbol erettsegizek attol még kotelezo az angol nyelvvizsga? Sajnos konkret informaciot nem talaltam sehol:( koszonom elore is:))

2021. jan. 24. 21:27
 1/4 anonim válasza:
100%
Ha jól tudom kell két emelt s két nyelvvizgsa.. nagyon jó eredményeid kellene legyenek, mert a román jegyeket nem mindig számitják át igazságosan. Sok sikert:)
2021. jan. 25. 12:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is erdélyiként felvételiztem jogra, csak nem a debrecenire, de ha gondolod írj.
2021. jan. 26. 00:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom nektek:) a masodik valaszolonak irtam orulnek ha megnezned, koszonom elore is:)
2021. jan. 29. 21:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Esetleg dietetikára?:))
2021. márc. 8. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!