Tudnátok olyan könyvet javasolni, ami felkészít az emelt matek érettségire?
Köszönööm!
Nem hiszek az ilyen tanfolyamokban :D kipengetnek az emberből 50-100 ezret aztán sehol semmi. Valamint a szüleim pénzét sem költeném ilyenekre. Egyedül a matekinget vetettem meg velük
Ezt átolvasod/megtanulod és elkezdesz ezerrel matematika feladatokat megoldani. Összes emelt érettségi feladata + a könyvesboltokban található emelt szintű mintafeladatsorok.
Itt minden egyes témakör elmélete ki van gyűjtve,vannak mintafeladatok, és gyakorló feladatok:
Amiket ezután írok, azok nem könyvek, de szerintem hasznosak a gyakorláshoz.
Itt témakörök szerint tudod gyakorolni a feladatokat:
Itt is a feladatmegoldást gyakorolhatod, amivel akár pontversenybe is részt vehetsz. Továbbá nem tudom, hogy kell-e neked az emelt fizika is, de ha igen akkor itt azt is tudod gyakorolni.
((OFF: esetleg valaki ismer ilyesmi online ingyenesen elérhető tananyagokat az emelt szintű történelemmel kapcsolatosan?))
Köszönöm! Jaj studium generalebol vannak kinyomtatva is... koszi h eszembe jutottatod😅
Fizikatol Isten mentsen, de koszi :Dd
Majd meglatom mit teheteket, korbenezek hatha talalok valami toriset
#7-es vagyok
Köszönöm a linket. Töriből én se találtam szinte semmit, de amiket a válaszolók itt írtak a matekhoz, azok nagyon sokat segítenek nekem is.
(Egyébként a harmadik linken amit küldtem szerencsére nem csak fizikás feladatok vannak, én fogalmaztam kicsit rosszul.)
Kérdező, te tudsz esetleg még az elküldötteken kívül valami jó segédanyagot matematikából?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!