Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tudnátok olyan könyvet javasol...

Tudnátok olyan könyvet javasolni, ami felkészít az emelt matek érettségire?

Figyelt kérdés
Nagyon buta vagyok, de kéne a 80% :(

2021. jan. 24. 19:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Először is nem szabad így hozzállnod, hogy buta vagy mert akkor nem fog menni, ha magadban sem bízol! Szerintem többre mész vele, ha jelentkezel valamilyen online gyorstalpaló tanfolyamra. Azzal, hogy veszel egy könyvet megoldókulccsal szerintem felmerülhetnek benned úgy is kérdések. Az online tanfolyamokon pedig a tanár osztja fel a dolgokat, megbeszélitek és tuti nem marad ki semmi. Plusz gyakorlásnak pedig oldogasd a korábbi érettségi feladatsorokat.
2021. jan. 24. 19:34
 2/16 anonim ***** válasza:
81%

Innen letölthető:

[link]

2021. jan. 24. 19:36
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszönööm!

Nem hiszek az ilyen tanfolyamokban :D kipengetnek az emberből 50-100 ezret aztán sehol semmi. Valamint a szüleim pénzét sem költeném ilyenekre. Egyedül a matekinget vetettem meg velük

2021. jan. 24. 19:50
 4/16 anonim ***** válasza:
91%

[link]

Ezt átolvasod/megtanulod és elkezdesz ezerrel matematika feladatokat megoldani. Összes emelt érettségi feladata + a könyvesboltokban található emelt szintű mintafeladatsorok.

2021. jan. 24. 20:30
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
emelt szintű feladatsorokat oldj meg, én hónap eleje óta 5-öt megoldottam és érzem a fejlődést, már egyre kevesebb segítséget kell használnom. Én még két hetente egyszer járok matek tanárhoz, ahol azokat az érettségi feladatokat oldjuk meg, amik nem mentek.
2021. jan. 24. 20:38
 6/16 A kérdező kommentje:
köszönöm :) igyekszem majd
2021. jan. 24. 20:40
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Itt minden egyes témakör elmélete ki van gyűjtve,vannak mintafeladatok, és gyakorló feladatok:

[link]

Amiket ezután írok, azok nem könyvek, de szerintem hasznosak a gyakorláshoz.

Itt témakörök szerint tudod gyakorolni a feladatokat:

[link]

Itt is a feladatmegoldást gyakorolhatod, amivel akár pontversenybe is részt vehetsz. Továbbá nem tudom, hogy kell-e neked az emelt fizika is, de ha igen akkor itt azt is tudod gyakorolni.

[link]

((OFF: esetleg valaki ismer ilyesmi online ingyenesen elérhető tananyagokat az emelt szintű történelemmel kapcsolatosan?))

2021. jan. 25. 07:52
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Jaj studium generalebol vannak kinyomtatva is... koszi h eszembe jutottatod😅

Fizikatol Isten mentsen, de koszi :Dd

Majd meglatom mit teheteket, korbenezek hatha talalok valami toriset

2021. jan. 25. 10:23
 9/16 A kérdező kommentje:

[link]

ezt találtam csak :/

2021. jan. 25. 12:02
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

#7-es vagyok

Köszönöm a linket. Töriből én se találtam szinte semmit, de amiket a válaszolók itt írtak a matekhoz, azok nagyon sokat segítenek nekem is.

(Egyébként a harmadik linken amit küldtem szerencsére nem csak fizikás feladatok vannak, én fogalmaztam kicsit rosszul.)

Kérdező, te tudsz esetleg még az elküldötteken kívül valami jó segédanyagot matematikából?

2021. jan. 25. 12:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!