Egyetemisták, ti mennyi ösztöndíjat kaptok, kaptatok? Hova jártok? (tanulmányi ösztöndíj)
corvinus, nemzetközi gazdálkodás, eszeveszett változó, hogy mennyit/mire lehet kapni. (kis háttér: nálunk szakonként ítélik meg az ösztöndíjat, a medián feletti átlaggal rendelkezők kapnak. nem tesznek különbséget a között, hogy ki hanyadik félévét csinálja - egyik-másik félév jóval nehezebba kötelező tárgyak szempontjából, illetve arra sincs tekintettel, hogy igazából karon belül a szakok óráiban nagyon nagy az átfedés.)
így volt olyan félév, ahol 4,2vel kaptam kb havi 25ezret, és olyan is, hogy 4,5-tel semennyit, míg a kar másik szakán 3,8 felett lehetett volna már kapni valamennyit.
ELTE: Kaptam egyszeri támogatást (80ezret)
Rendszeres szociális támogatás: 37ezer, de tavasszal többet fogok (havonta kapom)
Bursa Hungarica:10e/hó
Tanulmányi, és egy másik pályázatra még várok, nekem ezek vannak
Illetve kaptam külföldre egy rövidebb ösztöndíjat ha az számít :D
Nem tudom miért voltam lepontozva,sajnálom hogy leírtam hogy kapok...😅sajnos a családi hátterem meg az anyagiak ilyenek,és sokat is tanulok
#3voltam
BME-GPK, sokáig a maximumot kaptam, 30000 Ft volt, 5,0 feletti KKI-val.
(KKI: szum(teljesített tárgy jegy*kredit)/30, azaz 30nál több kredit esetén 5 fölé mehet)
Az online oktatás miatt nőttek az átlagok, ez még egy korábbi eredmény, de ha érdekel, ugyanezen az oldalon megtalálod más évből is:
SZIE-élelmiszermérnök, 3.8-ra 12.000
A nem online félévben 3,3-ra kaptam 8000-ret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!