Emelt biológia. Írt már valaki 90%< érettségit? Mindennap csinálom a nagy biológia feladatgyűjteményt, érettségiket, tanulok.
96%-os lett a Kémia érettségim és 92%-os a biosz.
Sokat számított az, hogy szinte minden nap gyakoroltam Érettségi feladatsorokat. Más tantárgyakkal nem foglalkoztam túl sokat. Bioszra a mozaikos könyvekből és a panemsulis könyvből készültem. Ami fontos főleg a Biosznál, hogy próbálj meg nem magolni hanem valami logikát, összefüggést keresni az anyagban mert van.
Hát ezek nagyon jó eredmények! Gratulálok így utólag is. Nekem 75% lett sajnos a kémiám, ezért szeretném ha 90 feletti lenne a bioszom, remélem nem túl nagy álom. Én a Nagy Eteléből készülök meg a 99 témakörből egészítem ki a dolgokat, remélem az is jó, viszont a genetikától kezdve a mozaikot fogom kézbe venni. November óta készülök, de nem 0 tudás szintről, volt már 59%-os emelt bioszom.
Értem, köszönöm szépen, még jöhetnek más válaszok is :)
Igyekszem korrelációkat keresni, nem magolni :) Hiszek nektek. Viszont nagyon ajánljátok a 130-ast, szóval akkor be is szerzem :)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Mikor kezdtetek szóbelire készülni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!