Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Második szakot levelezőn vagy...

Második szakot levelezőn vagy nappalin érdemesebb elvégezni? 24 évesen kezdeném.

Figyelt kérdés

Levelező mellett főállásban dolgoznék, de nem a szakmában (vendéglátás). Nappali mellett is itt maradhatnék diákmunkára, viszont lehet, hogy 1-2 félév után szakmai gyakornoki munkát is tudnék vállalni, még ha nem is 40 órában mondjuk, csak heti 20-ban.

Anyagilag hálistennek nem vagyok rászorulva a főállásra (van hol laknom, csak a rezsit és megélhetést kell megoldanom), így a nappali felé hajlottam eddig, mert úgy gondoltam, alaposabb tudást ad. De azért kicsit zavar, hogy így 28 éves koromig nem lenne rendes fizetésem.

Lány vagyok, így arra is gondolok, hogy majd gyereket is szeretnék úgy 30 éves korom körül legkésőbb, szóval előtte nem ártana a bejelentett (nem diák) munka.

Hogy döntenétek a helyemben, esetleg milyen szempontokat vennétek még figyelembe, amire én nem gondoltam? :)

2021. jan. 23. 14:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!