2021. január 1-től milyen módon lehet elvégezni -főállás mellett- fotográfus képzést? Kizárólag olyan érdekel, ami megfelelő szakképesítést ad fotós vállakozás nyitásához (mint pl. OKJ volt).
Már kérdeztem párat. Konkrét választ nem tudtak adni, mert még nem tudják a részleteket. Sem a vizsgaközpontokról sem a vizsgára bocsátás feltételeiről. 1-2 képzés pedig csak tanfolyam, de vállalkozás nyitására nem alkalmas.
Ezért kérdezem itt, hátha valaki pontos választ tud adni.
Ha ők nem tudják, miért tudná bárki is?
Múlt héten voltam OKJ vizsgán vizsgáztató, az elnök és a tagok is erről beszéltek egész nap, hogy ki mennyire nem tud semmit. A képző intézmény meg még kevesebbet.
Nem igazán értem sem a válaszokat, sem azok hangvételét. Azért írtam ide, hátha valaki járt hasonló cipőben.
Az utolsó válaszadónak: engem a képzőhely neve, címe és elérhetősége érdekel, nem pedig a válaszadóé.
Hát, nem tudom, nézem a válaszokat, és azon gondolkozom, mi abban a mondanivalóban, hogy ha az ezzel foglakozók nem tudják, akkor senki, az érthetetlen...
Ami meg a hangvételt illeti, hát az meglepődést tükrözi, hogy a profit megkérded, az nem tudja, és erre itt kutakodnál tovább. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!