Egy tanulócsoportnak mi lehetne a megfelelő platform?

Figyelt kérdés
Szeretnék szervezni egy érettségis tanulócsoportszerűséget, de nem tudom mi lenne az ideális platform. Classroom azért nem jó, mert csak én tudnék anyagokat feltölteni. Discordon gondolkodom még, az esetleg jó lehetne?

2021. jan. 18. 19:06
A kérdező szavazást indított:
Discord
Teams
Classroom
20 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a Teams vált be leginkább
2021. jan. 19. 17:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekünk a suliban folyik azon keresztül, viszont nagyon rossznak találjuk :( szétesik, kidob, nem enged be, nem hallani, stb.
2021. jan. 19. 17:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ohhh, sajnálom, ez fura mert mi 50-en vagyunk a szakon és még sosem volt gond a Teamssel. De ha rossz tapasztalataid vannak akkor érdemes kipróbálni egy másikat, mentőövnek meg ott van még mindig a Teams ha minden közel szakad.
2021. jan. 20. 16:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem a hívással van gond, pl. tanárok is panaszkodnak, hogy nem enged értekezletet indítani nekik, vagy nekünk nem jelzi ki.. nekem meg hol halk a hangom, hol hangos... sőt néha egyáltalán nem hallani, mintha le lennék némítva. Szóval elég idegesítő
2021. jan. 20. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!