Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy lehet suliba jelentkezni?

Yoniko kérdése:

Hogy lehet suliba jelentkezni?

Figyelt kérdés
8.os vagyok és nemsokára lekéne adnom hogy melyik suliba jelentkezhetek, ezt hogy tehetem meg? Elég ha csak egy papírra ráírom a sulik nevét?

2021. jan. 18. 02:19
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Az osztályfőnököd fog neked adni egy dokumentumot amit ki kell majd töltened
2021. jan. 18. 02:33
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

Ne,ez nem így megy.

Az osztályfőnököd fog adni egy 3 oldalas dokomentumot,amit végig ki kell majd töltened.

2021. jan. 18. 06:02
 3/10 anonim ***** válasza:
5%

Nem december eleje volt a határideje a középiskolai jelentkezésnek?

A hétvégén már központi felvételi van.

Ezután kell eldöntened melyik suliba szeretnél menni, hol van több esélyed az elért pontjaiddal.

Vagy felvételi nélküli gyűjtőbe mégy?

2021. jan. 18. 06:34
 4/10 anonim ***** válasza:
59%

3-as

Az a decemberi határidő a központi felvételire való jelentkezésnek a határideje volt.

2021. jan. 18. 06:36
 5/10 anonim ***** válasza:
21%
A kérdező teljesen fogalmatlan. Azt sem tudja, hogy már volt egy jelentkezés.
2021. jan. 18. 08:08
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Most nem papíron, hanem online kell ezeket bejelölni.
2021. jan. 18. 19:56
 7/10 anonim ***** válasza:
72%
Nekünk adtak egy kb 3 oldalas adatbegyűjtő lapot. Rá kellett írni az adataidat és azokat a középiskolákat amiket megjelölsz OM azonosítóval, címmel együtt és azt is be kellett írni hogy milyen nyelvet akarsz tanulni. Az utolsó lapon van egy ilyen táblázatszerű rész, oda kellett beírni a sorrendet. Szóval ha te előtte leírtál mondjuk 3 iskolát akkor a sorrendhez azon belül több tagozatot is be lehet írni. Amúgy van egy elég részletes kitöltési útmutató az utolsó lap hátulján úgyhogy ha azt elolvasod akkor szerintem nem nagyon tudsz mit elrontani. Ez alapján fogja az osztályfőnök kitöltetni a jelentkezési lapunkat. Egyébként nem értem hogy nektek erről még hogy nem mondtak semmit. Mi már kb 2 hete megkaptuk ezt a lapot és múlthét péntekre vissza is kellett vinni
2021. jan. 18. 21:55
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
Igen,ez így van,ahogy a 7-es mondja.
2021. jan. 19. 06:17
 9/10 anonim ***** válasza:
5%
6-os vagyok: nekünk online kellett
2021. jan. 19. 22:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok :) köszönöm szépen mindenkinek a segítségét már megvan :)
2021. jan. 19. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!