Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Soproni Egyetem vagy győri...

Soproni Egyetem vagy győri Széchenyi István?

Figyelt kérdés

Nagyon gondolkodom a 2 egyetem között, gazdálkodási és menedzsment szakra mennék, vagy Sopronba pénzügyre. Voltam mindkét online nyíltnapon, ott a soproni "nyert" mert sokkal közvetlenebbek voltak, viccesek, segítőkészek, élő előadás volt, míg a győrinél szinte csak videókat mutattak, majd 1-1 ember prezentált 20 percben... Viszont eddig Győr volt a nyerő... nem tudom mit csináljak :( azt sem tudom először menjek gazdaságira, majd pénzügyre, vagy hagyjam a gazdaságit... sajnálom, hogy összeszedetlen vagyok, eléggé kétségbe vagyok esve.

Esetleg ha tudnátok tapasztalatokat mondani, azt megköszönném!^^

2021. jan. 17. 17:31
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Koszonom :)

A google meet szobakban is voltam, de egyszeruen nem jott be :/ marmint az, hogy egy ember felolvassa a ppt rol a szoveget... ehh😅

2021. jan. 18. 18:45
 12/19 anonim ***** válasza:

Oh akkor ott máshogy volt, amit én néztem nem volt ppt, csak beszélgettek róla, meg volt egy-két hallgatói önkormányzatos hallgató is a szakokról és ők is elmondták, hogy ők hogy látják.

Sajnálom, így csak felolvasva tényleg nem jön annyira át:(

2021. jan. 18. 19:17
 13/19 A kérdező kommentje:
Én is sajnálom :( attól félek nem kéne a nyíltnap alapján ítélnem, de mostmár nagyon sopron fele húz a szívem
2021. jan. 18. 19:19
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem Sopron! Nincs kötelező tesi, viszont az Egyetem többféle ingyenes vagy kedvezményes sportolási lehetőséget is biztosít. (Ha szeretnél, élhetsz vele, de nem kötelező.) A Közgáz karon van pénzügy és gazdmen szak is, ha meggondolod magad, tudsz szakot váltani a karon belül félévkor/évvégén. Az oktatók pedig tényleg nagyon normálisak és felkészültek. (Itt végeztem amúgy.) És a diákéletből sem maradsz ki igazából, ha nem vagy kolis (szerintem). Bejárós voltam, tapasztalat... :-)
2021. jan. 26. 11:30
 15/19 A kérdező kommentje:

NINCS KÖTELEZŐ TESI? ROHANOK!

Köszönöm szépen :) én is afelé hajlottam a nyíltnap után, de ez így elég erős megerősítés volt :) csak a város miatt félek, nézegettem albérleteket és hát vagy putri vagy nagyon drága :/

2021. jan. 26. 11:51
 16/19 anonim válasza:

Szia! Én másodéves turizmus szakos hallgató vagyok jelenleg az egyetemen. Mivel nem alakultak ugy a dolgaim mikor felveteliztem, ezert foksz kepzesre kerultem be, ami azt jelenti, hogy en most tavasszal vegzek de szeptembertol megyek tovabb en is alapkepzesre. Szemelyes tapasztaltkent mondom, hogy ugyan kisebb ez az egyetem mint a gyori de epp ezert jobb is, mivel elobb tudsz szemelyes kapcsolatot kiepiteni az oktatokkal. Nekem ez mar tobbszor is elonyomre valt. Kisebb letszamokban vannak orak es ez szerintem nem egy utolso szempont, mivel mindekire egyenileg is oda tudnak figyelni.

Csatlakoznek az elottem szolohoz a diakelet kapcsan. En sajnos kimaradtam a hagyomanyokbol de terv szerint most szeretnem elkezdeni. Tenyleg egy jo ut az ujabb kapcsolat epitesre es rengeteg baratot illetve “szovetsegest” szerezhetsz.

Ha a gazd men es a penzugy kozott vacilalsz es azt mondom legyen penzugy, mert itt nalunk rengeteg hasonlosag van a ketto kozott, egy ket targy kivetelevel. Nagyon gyakorlatias orak vannak, amit tudsz elesben is hasznositani. Lenyegeben elhelyezkedni is hasonlo helyekre tudsz mindkettovel. Emellett tudom ajanlani neked ezen a szakon a dualis kepzest, amire en is palyazok majd osztol, raadasul ugyanoda valoszinuleg ahova te.. ;)

Valaszd Sopront a jo kozosseg, a segitokesz oktatok es a gyakorlatias orak fejeben! Nem fogod megbanni!

En is a masodik kepzesem fogom elkezdeni. Nekem bejott!

Ha barmi kerdesed lenne meg az egyetemmel kapcsolatban, keress meg nyugodtan, szivesen valaszolok barmire! :)

2021. jan. 26. 12:00
 17/19 A kérdező kommentje:

jajj nagyon aranyosak vagytok, köszönöm ^^

duális képzésben nem gondolkodom mert nekem sok lenne :/ de szurkolok hogy neked sikerüljön ^^

már csak a 410 pontot kéne összehoznom valahogy :)

2021. jan. 26. 12:57
 18/19 anonim válasza:
Én is Sopronra szavazok! Tök jó fejek a tanárok, nagyon barátságosak, nyíltak és szerintem ez nagyon fontos. Nekem legalább is az volt... 2 éve végeztem ott és életem legjobb éveit töltöttem Sopronban. Rengeteg programlehetőség volt (nyilván most a vírus miatt más a helyzet, de az máshol is....Szerintem Sopront válaszd!
2021. jan. 28. 09:44
 19/19 A kérdező kommentje:
köszönöm ^^
2021. jan. 28. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!