Hova kell mennem egyetemre, ha drámapedagógus szeretnék lenni?
Kicsit zavaros még nekem az ehyetemi jelentkezés. Ha valakinek volna egy kis ideje, nagyon örülnék a segitségnek. Drámapedagógus szeretnék lenni. Az érdekelme, hogy ehhez milyen alapszakot kell elvégeznem és utána kell jelentkeznem mesterre, vagy tovabbképzésre?
Bocsi, ha hülyeségeket írtam, de köszi a válaszokat!
Nyilván HA indítanak ilyen szakot.
Hogy aktuálisan nincsen,az nem azt jelenti hogy nincsen... :)
Bírom az ilyen inkompetens hozzászólásokat. Nem úgy van, hogy ha akarnak, indítanak.
Nincsen és nem arról van szó, hogy nem indítanak. Azért, mert az elnevezésében benne van a dráma, még semmi köze az SZFE-n történő képzésekhez.
Köszi a válaszokat!
Akkor ha elvégzek egy pedagógia alapszakot, akkor utána mehetek szakirányú tovabbképzésre? Esetleg tudja valaki mely egyetemeken indul ilyen továbbképzés?
Köszönöm, nagyon!
Nem pedagógia alapszakot, hanem egy pedagógus szakot. A kettő nem ugyanaz. Ezen a linken további infokat lehet kapni, ez a Károli Egyetem képzése
Köszönöm #5-ös.
Amennyire kompetencia a lényeg.
Tanári "alap"végzettség után,Színművészeti 1gyetem levelező Drámapedagógia szakon lett meg a "betétlap"...
Bocsi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!