Hogyan lenne célszerű felkészülni az emelt szintű informatika érettségi szóbeli részére?
Ez a hivatalos tematika, viszont ide rengeteg minden le van írva. Szerintem több idő lenne mindenhez kigyűjteni pár mondatot, mint aztán később megtanulni.
Amik ide le vannak írva, abból bármelyik rész lehet egy-egy tétel? Vagy célszerűbb lenne elhanyagolni ezt és felkészülni inkább egy érettségi mintatételes könyvből?
Szia! Én is most készülök emelt infó érettségire, és én ebből készülök: Tamás Ferenc - Érettségi mintatételek informatikából (60 közép- és emelt szintű tétel), Maxim Kiadó.
Nagyon szimpatikus számomra, mert minden részletesen ki van dolgozva. (Lehetséges érettségi tétel címenként, kérdésekkel, azt megválaszolva, példa feladatokkal, ahol szükséges.) 3-4000 Ft környékén volt, nekem megérte.
A másik, ami tetszik benne, hogy ami emelt szintű anyag, az ki van benne jelölve más színnel, illetve ha valamit pluszban elvárnak emelthez, az is, tehát tudod mi az, ami kellhet. Olyan 180 oldal körül van, természetesen nem kell belőle minden.
Szia már kint vannak az emelt szintű érettségi tételcímek. Fixen ezek lesznek az érettségin. 9-10 azthiszem itt egy link:
Szia!
Én is most készülök emeltre.
Ajánlom ezt a könyvet (nekünk a tanár azt mondta, hogy nézzük át, mert kb minden benne van):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!