Egy gazdasági foiskolat el tudnek vegezni igy, idoben, energiaban birnam a stresszt?
Egyedulallo szulo vagyok, also tagozatos gyerekkel, akivel tanulni kell. Teljes munkaidoben dolgozom, segitsegem (nagyszulok)egyaltalan nincs sajnos. Vajon eltudnek e vegezni egy nem konnyu foiskolat igy, es meg nyelvvizsga is kellene a diploma melle.
Van, akinek sikerult? Mondom, nagyszulok egyaltalan nincsenek, apuka mashol el, egyedul vagyok. Babysitter, hat igen, nem olcso mulatsag.
Lenne idom, energiam 3 evig igy elni?
Szerintem is meg lehet csinálni. Bár nekem van férjem (aki reggeltől estig dolgozik), és e mellé 2 gyerek is, és a nagyszülőkre nemigen lehet számítani, ráadásul az ország túlsó felére járok suliba.
A nagyobbik 4 éves volt, amikor elkezdtem a fősulit, a kicsi meg az első év után született.
Szerintem egy alsó tagozatos gyerek már megérti, és tolerálja, ha az anyukája nem ér rá.
Szerintem próbáld meg, lesz ami lesz, veszíteni nem sokat veszíthetsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!