Államilag támogatott érettségi/szakma 18 év felett?
Figyelt kérdés
16 éves koromban abba hagytam az iskolát (nem tudom számít e de szoftverfejlesztés szakon voltam egy szakgimnáziumban). A kérdés: idén (2021) január közepén töltöm a 19. életévem, van e lehetőség arra hogy államilag támogatva/vagy olcsón esetleg térítésmentesen letegyem az érettségit vagy szakmát szerezzek (preferáltan mindkettőt)? Illetve nagykorú személyek számára mivel különbözik a kollégiumokra vonatkozó szabályozás, stb... (pl.: drágább-e?)2021. jan. 9. 23:51
1/3 anonim válasza:
Keress magadnak egy esti iskolát, ott 2 év alatt felkészítenek az érettségire. A lakóhelyedhez közelit keresd fel és onnan tudsz informálódni, hogy mennyibe kerül stb.
2/3 A kérdező kommentje:
Lehetőleg nappali iskolába mennék.
2021. jan. 10. 13:37
3/3 anonim válasza:
Ilyen esettel még nem találkoztam. Nem tudom hány évfolyamot végeztél el, de nem biztos, hogy 19 évesen mehetsz még 10/11.be. Írj e-mailt, vagy hívd fel a volt sulidat/egy közeledben lévő gimnáziumot kérdezd meg, hogy befogadnak-e. Ezzel mész a legbiztosabbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!