Egyetemre való felvételihez mit kell írni az önéletrajzba?
Figyelt kérdés
A képzőművészeti egyetemre jelentkezem idén és azt írták, hogy le kell adni egy rövid indoklást + önéletrajzot a felvételi első körében. Mivel diák vagyok, ezért sok mindent nem nagyon tudnék írni egy önéletrajzba.. Tehát mit kéne beleírnom? Nem értem. Csak az iskoláimat? Annak semmi értelme.2021. jan. 6. 11:51
1/3 anonim válasza:
Keresd meg az iskola rajz/művtöris tanárát, és kérj tőle segítséget.
Én is oda jelentkezem:)
2/3 anonim válasza:
Nem kell ráfeszülni, 100-ból 99-et elfogadnak. Ha betartod a követelményeket, kész. Rizsa, az egyetemen tökélyre fogod ezt fejleszteni.
3/3 anonim válasza:
Iskolák,
Művészeti tapasztalat (lehet ez rajzverseny, művtöri verseny helyezés, workshopon való részvétel, gyakornoki munka, stb. lényeg hogy művészeti tapasztalat legyen.
Érdeklődéshez meg leírod mi a hobbid.
Ennyi elég.
Ha elmélet szakra jelentkeztél úgy is a koncepció tervedet fogják elsősorban olvasni és a műelemzésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!