Egy ilyen s*gghülye ember, hogy juthatott be gimnáziumba?
Figyelt kérdés
Elnézést kérek mindenkitől, hogyha a továbbiakban egy kicsit nyers leszek, de van egy fiú az osztályunkban, akit egyszerűen nem lehet hova tenni. Állandóan beleköt a másik osztálytársamba (aki kétségen kívül kicsit "ribis", de ez most mellékes), meg minden veszekedésnél csak azt a bizonyos "dolgát" tudja előhozni és azzal menőzni. Már többször is önként beismerte hogy cigány (XD nyilván poénból, de nincs kétségem e felől, mert picit tényleg olyan). És a helyesírása katasztrofális (úgy, hogy humán tagozat vagyunk :O): úgy írja a szavakat például, hogy "rolla", "ra ul" stb. Az lenne a kérdésem felétek, hogy mégis, hogy tudott bekerülni egy ilyen kicsit sem gyenge középiskolába?2021. jan. 5. 17:47
1/8 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, ezt nem azért írtam ki, hogy csesztessem, mert amúgy nem szokott engem piszkálni és nem is zavar a jelenléte. Csak nagyon meglepődtem, mert év elején tök normálisnak tűnt.
2021. jan. 5. 17:49
2/8 anonim válasza:
Egyetemre is bejuthatnak. Az Univerzum nagy rejtélyei. (vagy sok pénz...)
3/8 anonim válasza:
Nekem is vannak ilyen osztálytársaim, pedig egy jó gimibe járok. De ahogy érszrevettem, diplomás embereknél is előfordul borzasztó helyesírás, proli viselkedés meg főleg (ami a cigányozást meg azt a "dolgát" illeti)
4/8 anonim válasza:
Talán mert mégse vagy okosabb nála. Állandóan azzal kötekednek, hogy ez az amaz hogy került be egyetemre (hasonló, csak nem gimi). Azért bazkd meg mert lett elég pontja.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ja, és utolsó: szebben is fogalmazhattál volna, de mindegy bocsánat, hogy megkérdeztem, de csak a véleményetekre voltam kíváncsi. (Ja és szerintem nála nem nehéz okosabbnak lenni. ;))
2021. jan. 5. 23:46
6/8 anonim válasza:
te bejutottál? igyekezz magaddal foglalkozni, mert így nehéz lesz nekifutni az életnek
8/8 anonim válasza:
Mert illemtanból és emberségből nem kell felvételizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!