Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hol lehet "hálózatkutatást"...

Hol lehet "hálózatkutatást" tanulni Magyarországon?

Figyelt kérdés

Végzős gimnazista vagyok, idén jelentkezem egyetemre. Nagyon érdekelnek a hálózatkutatással kapcsolatos könyvek, előadások stb. és tudományos pályán szeretnék elhelyezkedni (biológiát szeretnék tanulni). Magyarországon van-e olyan egyetem, ahol természettudományos alapon (tehát nem társadalomtudomány, szociológia) lehet tanulni hálózatokról, vagy valamilyen alapszak elvégzése után tudok-e ezzel foglalkozni? Hogyan tudnék elindulni itthon ezzel?

Köszönök minden választ!

2021. jan. 5. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Bioinformatika msc?
2021. jan. 5. 15:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha Barabási-Albert László lebeg a szemed előtt, ő fizikus. Tudtommal nincs direktben ilyen kérdés. Ha biológiával akarsz foglalkozni, jelentkezz biológiára, vedd meg az ő könyveit (van komolyabb is, ami szakembereknek szól, nem népszerűsítő szintű), és próbáld megkeresni, hogy szeretnél gyakornokként csatlakozni a csoportjához. Ha nem lehet, tud-e ajánlani valamit.
2021. jan. 6. 06:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Tudtommal nincs direktben ilyen kérdés -> képzés.
2021. jan. 6. 06:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, az ő könyveit olvastam, és valami hasonló cél lebeg a szemeim előtt ... ha eljutok oda:) Köszönöm az eddigi válaszaitokat!
2021. jan. 6. 11:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy ilyesmikre gondolsz e, de van pl kognitív idegtudományok Msc a BME-n és az ELTE-n is asszem.
2021. jan. 6. 12:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Ez nagyon izgalmasan hangszik 5-ös, köszönöm! Utánanézek.
2021. jan. 6. 17:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!