Melyik a legjobb koli Szegeden?
Figyelt kérdés
2021. jan. 3. 21:27
2/6 anonim válasza:
Tudnál írni szempontot? Úgy könnyebb válaszolni? Mi szerint a legjobb? A legfelszereltebb, a legnyugisabb, vagy ahol a legjobb a társaság, esetleg a legközelebb van az egyetemi épületekhez?
3/6 anonim válasza:
A választott szak is fontos lenne mert vannak kifejezetten olyan kolik amik egy egy karnak szólnak vagy többségben vannak a szakhoz kapcsolódó hallgatók.
4/6 A kérdező kommentje:
Élelmiszermérnökire megyek. Nekem az lenne fontos, hogy tartozzon a szobához saját fürdőszoba,legyen wifi, és persze a társaság se mindegy. A közelség nem annyira szempont, elég ha mondjuk fél óra alatt el tudok jutni az egyetemig.
2021. jan. 4. 08:36
5/6 anonim válasza:
Az a szak a Mérnöki karhoz tartozik, nekik külön kolijuk van, az MK koli, arról sajnos nem tudok sokat, de a neked kellő épületekhez (amikben lesznek az óráid), elég közel van. Egy-két sztorit hallottam onnan, hogy szoktak disznóvágást rendezni, elég kó a társaság is, szóval nem lesz gond.
6/6 anonim válasza:
De nem vagy köteles a mérnöki kolit választani, bármelyik karközibe mehetsz ezen kivűl. Én a helyedbe elgondolkodnék az Öthalmin, az kb. mint egy apartman, a város szélén,de szerintem az épületekbe egy fél óra alatt benn vagy. Kérdéses hogy a 21/22-es tanévtől vesznek-e fel gólyákat (a járványhelyzettől függ, idén karantén koli volt, gólyák idén nem jelentkezhettek oda elvileg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!