Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Kommunikáció és média szak...

Kommunikáció és média szak megéri?

Figyelt kérdés

Olyanok véleménye érdekelne elsősorban akik ezt tanulják vagy ezt tanulták. Eltudtak-e helyezkedni vele, milyen lehetőségeik vannak.

Tudom sokan mondják hogy büfé-szak de minden szakra lehet valamit találni lehúzásként.

Sportújságíró, riporter munkát szívesen csinálnék

2021. jan. 2. 19:00
 1/1 anonim ***** válasza:

Ahogy mondod. Minden szakra lehet mondani valami negatívat, amit az ilyen oldalakon, mint a gyakorikerdesek.hu, az emberek nagy szeretettel meg is szoktak tenni.

Én a BME-n tanulom jelenleg ezt, nem azt mondom, hogy életem élménye egyelőre (első félévet végeztem el most) de hasonló irány érdekel mint téged, és szerintem jó alapot tud adni.

2021. jan. 4. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!