Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Az élelmiszermérnökök milyen...

Az élelmiszermérnökök milyen szintű és fajta kémia tudással gyarapodnak a képzés során? Laborban sok gyakorlati óra van? A számolási zh-n sokan véreznek el? Vagy inkább a fizikától kell tartani?

Figyelt kérdés

2020. dec. 25. 15:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Első évben van szerves és szervetlen kémia. A szervetlenen sokat kell számolni, általában az évfolyam 50%-a nem megy àt elsőre. A szerves meg azért nehéz mert szóbeli, és a tanár sokat követel. Második félévben van biokemia, az sem egyszerű, viszont a Tanárnő nagyon segítőkész. Kevés a szamolas és egyszerűbbek.

Harmadik félév élelmiszerkemia. Itt van labor és minimális szamolas.

Negyedik félév Analitika, ami nagyon nehéz (szamolasos beugrók vannak) és szinten laboros.

A fizika is 2 féléves, laboros, viszont ott is nagyon segítőkész a tanszék, én nem voltam jó fizikából mégis négyes lettem, mert jól tanítják.

Az élelmiszer-ipari műveletek targycaoport is nagyon szamolos, ezt mondanám a legnehezebbnek, de sok gyakrolással ez sem lehetetlen.

2021. jan. 5. 21:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm az információt. Elég nehéz lesz. De nem vette el a kedvem.
2021. jan. 6. 20:34

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!