Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy is működik a főiskola dolog?

Hogy is működik a főiskola dolog?

Figyelt kérdés

Ha oda jutok, akkor majd informatikával kapcsolatos szakra mennék.

Ahhoz, hogy az állam állja nekem a diplomát, milyen jegyek kellenek? Egyáltalán számítanak azok vagy csak az érettségi számít? És annak milyennek kell lennie minimum? Emelt érettségi muszáj, vagy elég az alap?

2020. dec. 24. 11:34
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Irritáló vagyok? Miért is?

Okoskodó nemtudom, miért lennék feltettem egy kérdést és TE jöttél okoskodni a helyesírásról.

A butaság meg nem ott kezdődik, hogy egy online fórumon helyesen ír-e az ember😆

2020. dec. 25. 20:04
 32/39 A kérdező kommentje:
Érdekes módon senki sem szokott kiközösiteni talán azért,mert nem helyesírás alapján ítélik meg az embert:)
2020. dec. 25. 20:07
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Továbbra sem tudsz szöveget értelmezni? Nem azt írtam, hogy a helyesírás miatt fognak kiközösíteni. Amiatt elég lesz szégyenkezned a zh-kon. Egyébként de... a helyesírás sokat elmond az emberről. Istenem, hogy te mekkora hülye vagy!!
2020. dec. 25. 20:46
 34/39 A kérdező kommentje:
Igen abból tényleg messzemenő következtetéseket lehet levonni igazad van , hogy te mekkora idióta vagy😆
2020. dec. 25. 21:19
 35/39 A kérdező kommentje:
Értelmeztem amit írtál nem vagyok sem buta sem irritáló ezeket csak te állapítottad meg,mert néhány szónak le szarom egy névtelen fórumon a helyesírását😆
2020. dec. 25. 21:22
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Pedig udvarolt nekem pár éve egy férfi. Bejelölt facebookon is, ott irogattunk. Nem túlzok... egy mondatot sem tudott helyesen leírni. Mikor meglátták a barátnőim, ők is elborzadtak. Sokszor azt sem lehetett érteni mit ír. Buta volt mint a föld. Borzasztó igénytelenség és sok mindent elmond az emberről. Például, hogy tanulatlan. De röhögj nyugodtan magadon. Minden második szavad az, hogy "szar". Nem menő. Teljesen őszintén mondom, hogy használd ki az időd és tanulj, művelődj. Egy idő után nem lesz olyan vicces, hogy buta vagy.
2020. dec. 25. 21:46
 37/39 A kérdező kommentje:
Az én korosztályomban nagyon sokan leszarják interneten a helyesírást azis aki tud. Kényelmesebb gyorsabb és ettől függetlenül érhető amit írunk ennyi ennek semmi köze ahhoz , hogy tanult e az ember vagy buta-e💁🏻‍♂️
2020. dec. 25. 22:05
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Miért? Te tanultnak érzed magad? Gondolom a többi tantárgy is ugyanilyen jól megy, mint a helyesírás.

És mi ez a kattanás nálad, hogy folyamatosan a "szar" szót írod a mondataidban? Irritáló.

2020. dec. 25. 22:16
 39/39 A kérdező kommentje:

Örülök ha irritál téged engem te irritálsz a kérdésem alatt.

Egyébként a legtöbb tantárgyból 4-es körül vagyok programozást tanulok szóval nem gondolom magam tanulatlan butának💁🏻‍♂️

2020. dec. 25. 22:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!