Melyik iskolát válasszam, vélemények? (Ady, Színyei, Leövey, Teleki)
Sziasztok!
8.-as vagyok és a sok vélemény után már teljesen összzavarodtam, hogy mit is szeretnék pontosan. Középfokú angolom van és franciát szeretnék második idegnnyelvnek. Az átlagom most 4,6 és 5. kerület környéke lenne a legjobb , de távolabb is jó. Eddig ami a legjobban tetszett az az Ady Endre gimnázium volt, de a Színyei, a Leövey és a Teleki is jónak tűnt, illetve a Xántust is néztem. Minden választ előre is nagyon köszönök.
Kedves kérdező!
A Teleki és a Leövey jó választás lenne.Igaz,nem a Leöveybe járok,de csupa jót hallottam róla.A másik kettő gimnázuimra nem mondom,hogy nem jó,csak nem tudok róla olyan sokat.Ha a Telekit választod,ne felejtsd el megírni a motivációs levelet(10p,120szó,
határidő:01.11).Erős gimnázium a Szent László(X.ker.),Madách Imre(VII.ker.),Veres Pálné (V.ker.).
Úgy látom, hogy nem nagyon fog már több válasz érkezni (de köszönöm ha még valaki tud segíteni), ezért szeretném megköszönni az eddigieket.
1. Én is néztem a Kölcseyt de sajnos csak nyek-es tagozatokat indít, meg egy sportost (?), de én nem szeretnék nyek-re menni.
2. Nagyon köszönöm, fogalmam sincs, hogy lehet az, hogy még nem láttam sehol a Szerb Antalt, mert az egyik tagozat minden elvárásomnak megfelel. Köszi :)
3. Köszönöm a tanácsokat. Az iskolákat amiket még írtál nem nagyon tetszettek/nem feletek meg minden elvárásomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!