Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Enyéni tanrendet csak az...

Enyéni tanrendet csak az órarend kihirdetése után kérvényezhetek?

Figyelt kérdés
elfogadják azt indoknak, hogy messze lakom és nehéz lenne bejárni minden nap?
2010. aug. 12. 19:52
 1/5 anonim ***** válasza:
ez nagyon érdekelne engem is!
2010. aug. 12. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem azt fogják mondani, hogy legyél kollégista... ha tényleg olyan messze laksz, simán felvesznek. Egyéni tanrendet ilyen hülyeségre (már bocsánat) nem hiszem, hogy lehet kérni, inkább olyanra, ha mondjuk komoly sportoló vagy, és az edzéseid miatt van szükség rá.
2010. aug. 13. 16:04
 3/5 A kérdező kommentje:
kollégista nem leszek, lemaradtam a jelentkezésről. albérletbe mehetnék, de nem fogok, mert budapesten szeretnék dolgozni suli mellett és kétlem, hogy olyan óriási lehetőségeim lennének a fősuli városában. ha erre nem adják meg-mmint, hogy messze lakom- akkor majd igénylem a munka miatt. mert mivan pl azzal, aki 40 éves fejjel kezd nappalis sulit gyerek és munka mellett. annak is meg kell hogy adják, nem hagyhatja ott a munkáját minden nap...
2010. aug. 13. 22:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekik van a levelezo szak... En tovabbra is azt mondom, hogy ezt nem fogjak elfogadni, de sok sikert.
2010. aug. 13. 22:58
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi. levelező meg...át akartam jelentkezni, mert ennek a sulinak pont van támogatott levelezőse, de nem vesznek át csak költségesre.
2010. aug. 14. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!