Érettségizni művészettöriből egy jó oldal?
Figyelt kérdés
Idén érettségizek (köztük művészettörténetből) de sehol nem találok értelmes oldalakat ahonnan ki lehetne dolgozni! ha valaki küldene vagy ajánlana azt nagyon megköszönném!:)2020. dec. 19. 20:16
1/3 anonim válasza:
"Érettségizni művészettöriből egy jó oldal?" - Mi???
Dolgozz egy kicsit a fogalmazás fejlesztésén.
Mik a tételeid? Mit tanultatok eddig?
Mert ezek nélkül lehetetlen segíteni.
2/3 A kérdező kommentje:
Neharagudj a kérdésemért, máshogy nem engedte kiírni ez az oldal, a leghülyébben kellett kiírnom, hogy ne jelezzen pirosan
Azért elnézést kérek:)
Hát témaköröket kaptunk pontosabban
Csak sehol se találok jó oldalakat, és egy olyan segítségét szerettem volna kérni, aki érettségizett ebből a tantárgyból, és hogy melyik oldalról készült fel.:-)
2020. dec. 20. 13:44
3/3 anonim válasza:
Én érettségiztem, de nekünk volt könyvünk hozzá és a tanár lediktálta az anyagot is füzetbe.
Nem hiszem el, hogy nem találsz egy oldalt sem. Csak bírtam, hogy reneszánsz és ki adott egy csomó mindent. pl.: zanza.tv, sulinet (!), stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!