Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen OKJ-s "női" szakmát...

Milyen OKJ-s "női" szakmát érdemes elvégezni amivel jól is lehet keresni?

Figyelt kérdés
Gondolkoztam olyanokon hogy esetleg valamilyen irodai munka. Az hogy jól lehet vele keresni azt úgy értve hogy minimum nettó 200ezer.

2020. dec. 8. 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó lenne tudni az érdeklődési körödet, hogy miben vagy jó, így elég nehéz megmondani. Hiába írunk egy jól kereső szakot, ha te rühelled azt a területet, akkor kínszenvedés lesz abban dolgozni, hiába keresel jól.
2020. dec. 8. 18:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát, a programozáson kívül bármi jöhet ha pl olyan dolgom lenne hogy a gép előtt üljek, de ezen kívül is bármi jöhet, még én sem vagyok tisztában azzal hogy mi az amit tudnék szeretni, azt hittem a programozás az lesz, de sajnos nem.
2020. dec. 8. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:
95%
Pont ezért lenne fontos tudni, hogy mik azok a dolgok, amik érdekelnek. Milyen tantárgyakból voltál jó, mi az amit nagyon nem szerettél? Hiába mondok egy számomra érdekes szakot, lehet az se nyeri el a tetszésed és csak az idődet vesztegeted.
2020. dec. 8. 18:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem már az is jó ha írsz ilyen szakmákat amivel okj-val is jól lehet keresni és utána nézek, szinte csak fizikából és kémiából nem voltam sose jó, meg angolból, de ott rossz tanárt fogtam ki a gimibe, de azt alapból meg tudnám szeretni ha úgy van.
2020. dec. 8. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!