Szeretnék japánt tanítani, hol/hogyan szerezzek diákokat?
nyelvtanarok.hu regisztráció
plusz pár Japán-rajongó FB-csoportban említsd meg, esetleg animés csoportokban is
Mit jelent a nagyon vidék? :)
Egyébként én szeretnék infokat, hogy mennyiért stb
Én is szeretnék infókat, hogy nagyjából mennyi lenne az az olcsóbb. Mert lehet itt egy egész csoport is össze tudna gyűlni, ha online.
Az első vagyok aki írt.
Békés megye lenne a nagyon vidék.
Viszont a nyelvvizsgámat még nem tudtam letenni a vírus miatt, de N5-N3 szint lenne, amit lefednék.
N2-es vizsgát tettem volna egyébként :) Tudom, hogy a nyelvvizsga még magában nem jelent semmit, főleg a tanításnál, de nagyon érdekel a dolog, ezért gondoltam rá, hogy kipróbálnám.
Kezdő szintről egy olyan szintig, ahol az általános társalgás már nem okoz gondot, kisiskolásoknak szánt animéket, könyveket is tudnátok nézni/olvasni.
Még egy kis promó magamról, türelmes vagyok, kedves, motiváló, viszont még nem tudom mikortól tudnék kezdeni, mert még az anyagokat nem teljesen raktam össze, folyamatban van. Ár 2000 ft-nál nem kérnék többet, csoportosan mondjuk 1500/fő, de nem tudom mennyit szoktak ezért elkérni, alulárazni sem szeretném, de semmilyen felmutatható képesítésem nincsen, szóval :) Akit így is érdekelne mindenképp írjon privátban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!