Cs. Gabica55 kérdése:
Ki kéne választanom melyik középiskolába mennyek de még nem tudom mi érdekel ilyenkor mit tegyek??
Figyelt kérdés
Sokan mondták tanárok, tanár rokonok hogy általános gimire ne mennyek mert még nem tudom biztosra hogy megyek főiskolára vagy egyetemre és nem érek semmit ha csak egy eretsegim van2020. dec. 6. 16:01
1/6 anonim válasza:
"mennyek"...????
Atyaúristen!
Szerintem szakmunkásképzőbe!
2/6 anonim válasza:
Tudom ez nem sokat segít, de tényleg nagyon gondold át hogy hova mész. Gondolkodj, mit szeretsz csinálni? Főzés, informatika, szépségipar, vendéglátás? Ha megvan hogy mit szeretnél, nézz körül suli ügyben, és nézd meg hogy van-e OKJ képzés, és hogy pontosan milyen. OKJ-vel könnyebb dolgod lesz.
3/6 anonim válasza:
Van olyan tanárod, akit kedvelsz, akiben bízol? Hozzá fordulj a kérdéssel, segíteni fog, ismer téged, és a lehetőségeid is. Van elképzelésed, hogy mit szeretnél csinálni? Mihez szeretnél érteni? Mi érdekel? Melyik tantárgy a kedvenced?
4/6 anonim válasza:
Már az OKJ is átalakult
Marad a sima gimi, minek tanulnál egy szakmát, ami nem érdekel, utálod és egy percet sem fogsz dolgozni benne?
5/6 anonim válasza:
Pályaválasztási tanácsadónál (pedagógiai szakszolgálatnál) is lehet kérni időpontot ingyenes tanácsadásra. Ha budapesti vagy, akkor ezen az oldalon lehet jelentkezni személyes tanácsadásra (A jelentkezést a szülőnek kell intézni, mivel még kiskorú vagy).
Pályaválasztási tanácsadás elérhetőségei megyénként itt:
6/6 anonim válasza:
Szerintem se menj gimibe, én oda jártam, nem mentem tovább egyetemre, a végén befejeztem egy szakács tanfolyamot, hogy legyen valami szakmám, de az nem ugyanaz mintha 3-4 évig minden nap bejártam volna suliba. S amellett, hogy semmi szakmám nem lett, még rohadt unalmas is volt a gimi, mostmár úgy gondolom, inkább fejeztem volna be akármilyen szakmát, lenne mire alapoznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!