Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Emelt bioszra miből készüljek?

Emelt bioszra miből készüljek?

Figyelt kérdés
Májusban szeretnék bioszból érettségizni emelt szinten, nem 90% a cél, de szeretném, ha a lehető legjobban sikerülne, azért a 45%-ot szeretném minimum. Melyik könyvből érdemes készülni? 5 hónap mire elég, ha csak erre szentelem az időm nagy részét? 54%-os emelt földrajz érettségim van, arra mondjuk nem sokat készültem, de az mellékes.
2020. dec. 5. 23:29
 1/5 A kérdező kommentje:
Vagy inkább maradjak a középszintűnél? Gondolom ott azért egyszerűbb összehozni a 75-80 %-ot, mint emeltnél az 50%-ot, s nagyjából ugyanott vagyok.
2020. dec. 5. 23:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hova akarsz felvételizni.

[link]

2020. dec. 6. 01:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Nem tudom még, de lehet maradok a középszintnél, azért eléggé a nullán vagyok bioszból. Mindenesetre elkezdem, aztán februárra meglátom, hol tartok. Egyébként, ha már biosz, meg készülődés, még földrajznál egy Maximos témakörös könyvből készültem fel 1 hónap alatt, s láttam, hogy Bioszból is van ilyen, érdemes-e beszerezni? [link]
2020. dec. 6. 03:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Felvételi jó kérdés, földrajzos irányra gondoltam leginkább, ha már abban volt valamennyi sikerélményem, bár ez az 54% nem egy fényes eredmény, de nem is tettem tönkre benne magam, utolsó egy hónapban, de inkább 3 hétben eszméltem rá, hogy talán jó lenne legalább átolvasni egyszer-kétszer a fontosabb részeket, nem lenne jó megbukni, aztán 54% lett, ez most tavasszal volt. Azért nem volt olyan kellemes érzés így elmenni, szóval a tanulság adott, s erre próbálok majd gondolni az egyetemen is. :D Szóval nem tudom, de a biológia emelt szinten nem tartozik a legkönnyebbek közé, úgy hallottam, még akik rendszeresen tanultak, azok is vért izzadtak vele.
2020. dec. 6. 03:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan menni fog ha ráfekszel. Én a mozaikos könyvekből készültem és a bioszfera.com-ról, így lett 80%. Az talán a könyveknél is fontosabb, hogy oldd meg a korábbi feladatsorokat. De tényleg rengeteget, oldd meg az összeset. Többet számít, mint a magolással töltött órák.
2020. dec. 6. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!