Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » (Központi) felvételi matek...

(Központi) felvételi matek rész segítség?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon gyenge matek felvételiket írok(15-20-23 pontosokat,néha az alatt

Miket írjak ki külön ami fontos?

Nagyon jólesne ha tudna valaki nekem ebben segíteni.🥺

50 pontos felvételi is elég lenne hogy felvegyenek de viszont biztosra szeretnék menni(legalább 60 pontot szeretnék)

Tippeket,tanácsokat,tapasztalatokat és mindent meghallgatnék😁

Előre is köszönöm nektek

2020. dec. 1. 19:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az algebrai feladatoknál (pl. törtekkel való műveletek) és a mértékegységváltásos feladatoknál szerintem érdemes kiírni egy külön füzetbe vagy lapra azokat a feladatokat, ahol hibáztál korábban. Így jobban átláthatod az ismétlődő hibáidat (ha van) és az ismétlődő típusfeladatokat.

A többi feladatnál, ha nem érted, akkor érdemes megnézni az adott feladat megoldási videóját. A YouTube-on vannak fent korábbi évek felvételi feladatsorait megoldó, magyarázó videók. Akár ezeknél a videóknál is lehet tematikusan haladni, és egy feladattípusra koncentrálni több évre visszamenően.

2020. dec. 1. 22:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A felvételiben típus feladatok vannak. Ezek a megoldását kell begyakorolni. Egyébként a te példád is mutatja, hogy mennyire gyalázatos sokszor a matek oktatás az iskolákban. Ha a tanárod előre gondolkodott volna, akkor az évek alatt rávesz, hogy menjél el matek versenyekre, mert azok sokkal jobban hasonlítanak egy felvételihez, mint amit az órákon csináltok.
2020. dec. 2. 09:18
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt tudom ajánlani 👌

Sok sikert!

2021. jan. 3. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!