Érdemes könyvelőnek tanulni?
Hamarosan ki kell választanom hova szeretnék tovább menni.
Gondolkodtam, hogy lehetnék könyvelő, de kicsit elbizonytalanodtam. Érdemes ezt tanulni?
Szeretem a matekot és értem is többnyire, ha esetleg nem könyvelő akkor milyen szakmát éri meg tanulni amihez kell a matek?
számvitel jó választás lehet, de a pénzügy is (ugyanaz az alapszak)
mi érdekel még? elsősorban azt éri meg tanulnod, amihez van affinitásod matek sok helyre kell: informatika, mérnöki szakmák, fizika, közgazdász szakmák...
egy Myers-Briggs tesztet kitölthetnél (16personalities.com)
Egy jó könyvelő aranyat ér bármelyik cégnek!
Off: állásinterjún a könyvelő, eléje tolnak egy feladatot.
-Tessék, számolja ki a kifzetendő végösszeget!
-Jó, de mennyi legyen?
-Mikor tud kezdeni?
Az a baj, hogy pl. nem tudom mit csinál egy közgazdász meg, hogy megérie.
Informatika annyira nem érdekel, nem tudnám megtanulni a dolgokat úgy, hogy értsem is. Fizika szintén ilyen.
Mérnök is lehetnék akár de lányként háát.... nem tudom.
A könyvelő az azért tetszett meg mert pénzzel dolgozik, fura de én itthon is komplett naplót csinálok a pénzügyeimről szeretek babrálni velük számolgatni tervezgetni. A jogszabályokkal se lenne gondom szerintem, úgy gondolom érdekelne az ilyesmi téma.
Valami pénzügyes szakmát gondoltam. De hogy mit és hogy vagy hol tudnék vele elhelyezkedni na az jó kérdés.
#4 Hát nem azért akar valamit tanulni az ember mert még nem ért hozzá és érteni akar hozzá majd a későbbiekben?
Ha értenék hozzá minek akarnám tanulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!