Melyik magyar egyetemen van a legjobb kémia és melyiken a legjobb matematika szak?
#2. Köszönöm!
Még azért várok válaszokat...
Még az is érdekelne, ha valaki tud erről valamit, hogy országosan nézve melyik a kiemelkedőbb, az itteni legjobb matematika oktatás, vagy az itteni legjobb kémia oktatás?
Én nem vagyok benne biztos, hogy az ELTE lenne a válasz a kémiára. Tapasztalataim alapján a fizika és matematika oktatása kifejezetten színvonalas, remekjó ott, viszont a biológiáról és kémiáról nagyon nem mondható el ugyanez.
Igaz, ezek a tapasztalatok bő másfél évtizedesek, azóta változhatott sok minden.
Matek: ELTE / BME / SZTE. Mindhárom helyről sok embert ismerek, és én is BME-re jártam matekra, ez a három hely kb. ugyanolyan jó.
Kémia csak tipp, de szerintem a BME lesz az.
"Kémia csak tipp, de szerintem a BME lesz az."
Ott nem kémia szak van, hanem vegyészmérnöki. Valóban jó képzés, de nem ugyanaz. Ha az a kérdés, hogy hol van a legjobb kémia szak az országban, arra az ELTE lesz a helyes válasz. De persze természettudományi szakok tekintetében olyan hatalmas nagy különbségek nem szoktak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!