Szerintetek melyik könyv “hatásosabb”? (Emelt biosz)
Köszönöm a választ!
Tudok, igen. Van egy angol kiadású pdf könyvem, egy egyetemistától “kaptam”, elég kiterjedt, szerinted az jó? :)
Magyarul vagy angolul érettségiztél akkor?
Angolul, de ne a magyar kéttannyelvű iskoláknak írt anyagokat használd hanem a brit/amerikai kiadványokat.
Most lehet fel fognak soroloni 1000 fajta könyvet. Hülye voltam, hogy megvettem a sok emeltes könyvet.
Én ebben a sorrendben tanulom a bioszt:
1. MOZAIK-os könyvek
2. Nagy Etele könyv
(Pár lecke érthetőbben van leírva és jó összefoglaló táblázatok vannak benne, de nem alapoznek erre a könyvre)
3. Bioszféra jegyzet - ha nincs szamomra eleg infó a mozaikos vagy nagy eteles konyvben akkor nezem meg ezeket a jegyzeteket
gyakorolni verseny feladatokkal szoktam, oktv, arokszallasy, stb.
nekem hatásos ez a módszer, és szép versenyeredményeket értem el
Nem éri meg megvenni a nagyon reszletes konyveket. Elismerem hogy nagyon alaposak, de nincs eleg idom atragni oket, es nem is kell ennyire reszletesen erettsegire.
Írásbelire a Mozaikos könyvek és a Nagy Etele. Véleményem szerint a Mozaikos nagyon részletez, a Nagy Etele pedig jól összefoglalja.
Szóbelire pedig gyakorlásnak a 130 tétel biológiából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!