Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyha ilyen irányba szeretnék...

Hogyha ilyen irányba szeretnék tanulni, milyen képzéseket, iskolákat ajánlotok?

Figyelt kérdés

Ez egy kicsit bonyolult, régóta álmodozom arról,hogy nyitni szeretnék egy kávézót, vagy más kávézójában dolgozni, viszont eddig egyáltalán nem ilyen irányba tanultam.

Akár manager, irodai alkalmazott vagy "frontbeli" munkát szeretnék vállalni (ezutóbbi azt jelentené,hogy az, aki pénztárt kezel, rendelést vesz fel, kávét főz,italt kever, ha elvitelre kérik becsomagolja, stb).

Arra gondoltam,hogy pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyamra mennék el, erre ajánlotta egy ismerősöm,hogy OKJ-n nézzem meg a képzést mert az állam támogat/finanszíroz egy ilyet.

Gondoltam még egy könyvelő tanfolyamra is, meg láttam"Barista" tanfolyamot üzletvezető képzéssel egybekötve. Ezek közül melyik érné meg igazán? Esetleg van más, amit ajánlotok?

2020. nov. 10. 07:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!