Orvosdiagnosztikai analitikus szak levelező tagozatán, hogy nézett ki az órarendetek? Vizsgaidőszakban a vizsgák délutáni időpontokra estek? Volt arra példa, hogy szombatra is kiírtak vizsgát? Mennyire kezelik rugalmasan a levelező tagozaton levőket?
Igen, havonta 1 hét bejárás van, többnyire reggel 8-tól este 8-ig, hétfőtől péntekig. A vizsgaidőpontok olyan napszakban vannak, ami a vizsgáztatónak éppen jól esik, de azért szoktak lenni délelőtti és délutáni alkalmak is ugyanabból a tárgyból.
Hiányozni nem igazán lehet, ugyanis ha az órák 25%-ánál többről hiányzol, akkor automatikusan bukod a tárgyat, és kevés olyan tárgyunk van, amiből 4 vagy több óra van tartva (10+ tárgy van egy félévben és előfordul, hogy egy tanóra 4-6 óra hosszú). Emellett vannak kötelező gyakorlatok is, viszont azok rugalmasabbak, a külsős intézményeknek nem szokott gondot okozni, hogy a diákhoz igazodjanak, radiográfia specializáción legalábbis.
Nem tudom, hogy a többiek hogy oldják meg munka mellett a bejárást, gondolom megbeszélik a munkáltatóval, hogy hétvégén ledolgozzák a kiesett napokat, vagy szabadságot vesznek ki.
Én nem dolgoztam, mikor elkezdtem az egyetemet, és azóta nem is sikerült olyan munkahelyet találnom, ahol elnéznék, hogy ennyit hiányzom. Talán a korona után majd több sikerrel járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!